Coördinator tussenschoolse opvang bij OBS Nicolaas Beets – 10 uur

Ben jij iemand die van aanpakken weet? En bezorg je kinderen graag een lach op hun gezicht?

Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou!

 

OBS Nicolaas Beets

 OBS Nicolaas Beets is gevestigd in een uniek en opvallend gebouw dat omgeven is door een park waar de school ook gebruik van mag maken.
Respect, erkenning en positiviteit staan hier centraal.

Iedereen is uniek en welkom.

Beetslaan 97, Rijswijk

Een inspirerende (werk) plek voor jou en de kinderen

 Als schoolcoördinator krijg je het vertrouwen en de ruimte om samen met je team vrijwilligers een leuke overblijf voor de kinderen te verzorgen. Tijdens het eten van de lunch zorg jij ervoor dat er in de klas een fijne sfeer is en tijdens het spelen ondersteun je bij de (buiten) activiteiten

Ook hou je je bezig met taken als, het bijhouden van de administratie, contact onderhouden met ouders en leerkrachten, en ben jij het aanspreekpunt voor de vrijwilligers binnen jou team.

Werkdagen en tijden

 Je werkt 10 uur in de week, verdeeld over de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. De overblijf vind plaats tussen 11:30 en 13:30 uur. Overige uren zijn flexibel in te delen.

Dit bieden wij jou!

 Een leuk en gezellig werkteam met enthousiaste en gedreven collega’s. Een team waar jij sturing aan mag geven en de mogelijkheid en de ruimte  om daarin te groeien en te ontwikkelen.

 

Na het lezen van deze leuke vacature begint het natuurlijk te kriebelen en wil je graag werken bij Brood&Spelen!

Stuur jouw motivatie naar werken@broodspelen.nl Of reageer via onderstaande button. Bellen mag natuurlijk ook, 033-2588684