Coördinator tussenschoolse opvang bij basisschool As-Soeffah – 10 uur

Ben jij iemand die van aanpakken weet? En bezorg je kinderen graag een lach op hun gezicht?

Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou!

 

Basisschool As-Soeffah

 Op basisschool As-Soeffah wordt er gezorgd voor een veilige en uitdagende leeromgeving, waarin de kinderen vanuit de islamitische identiteit zich optimaal kunnen ontwikkelen tot actieve en weerbare burgers.

Leren met je hoofd, hart en handen in een islamitische sfeer staat centraal.

 Egoli 10, Amsterdam

Een inspirerende (werk) plek voor jou en de kinderen

 Als schoolcoördinator krijg je het vertrouwen en de ruimte om samen met je team vrijwilligers een leuke overblijf voor de kinderen te verzorgen. Tijdens het eten van de lunch zorg jij ervoor dat er in de klas een fijne sfeer is en tijdens het spelen ondersteun je bij de (buiten) activiteiten

Ook hou je je bezig met taken als, het bijhouden van de administratie, contact onderhouden met ouders en leerkrachten, en ben jij het aanspreekpunt voor de vrijwilligers binnen jou team.

Werkdagen en tijden

 Je werkt 10 uur in de week, verdeeld over de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. De overblijf vind plaats tussen 11:30 en 13:30 uur. Overige uren zijn flexibel in te delen.

Dit bieden wij jou!

 Een leuk en gezellig werkteam met enthousiaste en gedreven collega’s. Een team waar jij sturing aan mag geven en de mogelijkheid en de ruimte  om daarin te groeien en te ontwikkelen.

 

Is Brood & Spelen iets voor jou? Mooi, we kunnen niet wachten om jou te ontmoeten!

Stuur jouw motivatie naar werken@broodspelen.nl Of reageer via onderstaande button. Bellen mag natuurlijk ook, 033-2588684