Wij organiseerden het eindejaarsfeest voor de Pro Regeschool!

Eind juni mochten wij het eindejaarsfeest op de Pro Regeschool in Amsterdam Slotervaart organiseren. Aangezien sportief, avontuurlijk en bewegen de kernwaarden waren, hebben we het feest omgedoopt tot ‘Expeditie Pro Rege’.

Activiteiten

Expeditie Pro Rege is gebaseerd op het bekende tv-programma Expeditie Robinson. Hierbij strijden kandidaten middels het doen van proeven om dé Robinson te worden. De kinderen konden tijdens deze feestelijke dag tien stoere activiteiten verspreid over het hele schoolplein doen. Denk aan boogschieten, een hindernisbaan, boter kaas en eieren estafette, levend Memory, touwtrekken en eilandhoppen. Deze activiteiten werden begeleid door de professionele reisleiders van onze partner Vinea Vakanties in combinatie met onze enthousiaste vrijwilligers.

eindejaarsfeest

Speciale hapjes en drankjes

Wanneer de kinderen even op adem moesten komen, konden ze een vers schepijsje, bakje popcorn of verfrissend glaasje limo scoren. De vintage ijscokraam en authentieke popcornkraam waren een enorm succes! Ook hadden onze toppers van overblijfmedewerkers van te voren enorme schalen met heerlijk eten bereid. Bij dit lopend buffet konden ouders onder andere bami, zelfgemaakt falafel en prachtige macarons opscheppen. Daarnaast verkocht een enthousiaste ouder bij zijn eigen kraampje Syrische baklava.
De kinderen van de bovenbouw verkochten zelf versierde bloempotjes met zonnebloemen, waar de kinderen de weken voor het feest onwijs druk mee zijn geweest. 

eindejaarsfeest

Tussendoor konden de kinderen zich laten schminken of lekker uitrazen tijdens levend tafelvoetbal. Degenen die zin hadden om te dansen konden zich aansluiten bij een dansworkshop gegeven door meiden uit groep 8.

Wat zijn we onwijs trots als we terugkijken op deze geweldige, zonnige en gezellige dag. Mooi om te zien hoe zoveel verschillende mensen en culturen er samen een feestje van hebben gemaakt!

Interesse?

Ben jij werkzaam op een basisschool en zou je ook graag willen dat Brood & Spelen het eindejaarsfeest op jouw school verzorgt? Stuur dan even een mailtje naar communicatie@broodspelen.nl om te kijken wat er mogelijk is.

Bekijk hier onze andere blogartikelen.