Wij openen een nieuwe én groene BSO in Amsterdam!

Binnenkort openen wij onze nieuwste BSO in Amsterdam Slotervaart. De BSO is gevestigd in de prachtige en gerenoveerde Louis Bouwmeesterschool.

Bij BSO Louis Bouwmeester zijn we gek op de natuur en vinden we duurzaamheid en gezonde voeding erg belangrijk. Daarom noemen wij onszelf een groene BSO. Wij gaan zoveel mogelijk met de kinderen naar buiten om op ontdekkingstocht te gaan. Struinen door het bos, spelen in de modder of het verzorgen van onze moestuintjes: tijd voor een frisse neus!

Binnen is het bij ons gezellig en knus. Een plek waar iedereen zich welkom en thuis voelt. De ruimte is mooi licht en er is een keuken met apparatuur, speciaal afgestemd op de hoogte van de kinderen. Hier gaan ze bijvoorbeeld met eigen gekweekte groentes en fruit aan de slag.
De grote gymzaal biedt de mogelijkheid om te sporten en beschikt over een podium waar de kinderen hun theaterkunsten kunnen tonen. Kortom: er is voor elk kind wel iets gaafs om te doen!
Naast buitenschoolse opvang, verzorgen wij ook de pauze van de kinderen op de Lous Bouwmeesterschool tijdens het continurooster.

Op woensdag 27 februari van 14:15 tot 16:00 uur is er een kijkmidddag. Alle ouders en kinderen zijn uitgenodigd om de nieuwe BSO te komen bewonderen.

Zin in een nieuw avontuur? We zijn nog op zoek naar een pedagogisch medewerker! Check hier de vacature.