Stichting Brood & Spelen en Vinea Vakanties werken samen!

Stichting Brood & Spelen gaat een samenwerking aan met Vinea Vakanties! Om dit te vieren is er een wedstrijd opgezet voor de overblijfkinderen van de bovenbouw van de scholen in de regio Veluwemeer.

Wie is Vinea?
Vinea Vakanties organiseert de leukste en spannendste zomerkampen voor kids en jongeren vanaf 7 jaar. Een Vinea vakantie vergeet je nooit meer, omdat je bij Vinea dingen doet die je anders niet zo snel zou doen. Voor je het weet, zeil je kriskras over de Friese meren, beklim je steile rotsen hoog boven de bomen in de Ardennen. Of leer je een nieuwe taal in het binnen- of buitenland. Je maakt plezier, je verlegt je grenzen en je ervaart iets unieks samen met je leeftijdgenoten. En dat schept een band. Bij Vinea maak je vrienden voor het leven! Benieuwd naar alle zomerkampen? Kijk op www.vinea.nl.

Wat houdt de wedstrijd in?
Alle overblijfkinderen van de bovenbouw gaan per schoolgroep een boot in elkaar knutselen. Dit wordt niet zomaar een boot. Nee, het wordt een boot van kosteloos en recyclebaar materiaal, een “groene” boot. Het is de bedoeling dat iedereen meedenkt over welk materiaal hiervoor geschikt is. De overblijfgroep die wint, wint met de hele klas, een middag volledig georganiseerd door Vinea in Zeewolde op woensdag 7 juni. Hier kunnen de kinderen meerdere activiteiten uitproberen. Denk aan kanoën, zeilen, windsurfen en SUP-pen. De instructeurs van Vinea staan klaar om de kinderen een onvergetelijke middag te bezorgen. Kortom: een middag vol met watersport en een heleboel fun!