Zoekt u ook ondersteuning bij uitval van leerkrachten?

Lesuitval door Corona…

Helaas dagelijkse kost voor veel basisscholen in Nederland. Directies van scholen citeren dan ook letterlijk: ‘Iedere keer wanneer de telefoon gaat, schrik ik’. Dit is terugkerend nieuws in de media. Lees hier.

Doordat leerkrachten kunnen uitvallen wegens ziekte, thuis moeten blijven omdat ze wachten op testuitslagen of wellicht zelfs in quarantaine moeten, zitten scholen met de handen in het haar!

Om scholen daarbij te ondersteunen en ontzorgen kunnen wij hen het volgende bieden: ‘Ondersteuning bij uitval van leerkrachten.

Wat kunt u zich hierbij voorstellen?

Scholen worden om 7 uur ’s ochtends al gebeld door leerkrachten, omdat zij helaas door ziekte niet kunnen komen werken.

Wat nu? Brood & Spelen bellen…

Tussen 7.00 en 7.30 uur zijn wij bereikbaar om in ons netwerk van medewerkers vervanging te regelen. Onze medewerkers kunnen al vanaf een halve dag ingezet worden. Heeft u langer vervanging nodig, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Ondersteuning bij uitval leerkracht

Afgelopen periode zijn wij gestart en de eerste vervangingen hebben wij al mogen verzorgen in Amsterdam op de Pro Rege school. Onze medewerker(s) zijn o.a. met de kinderen naar buiten geweest voor een natuursessie, hebben gewerkt aan weektaken en hebben meerdere creatieve activiteiten met de kinderen gedaan.

Pascal Riet, directeur van de Pro Regeschool vertelt over haar ervaringen met de Brood & Spelen hulp bij uitval:

’De inzet van medewerkers van Brood & Spelen geeft mij als directeur lucht, ontlast de ouders omdat de kinderen niet naar huis gestuurd hoeven te worden en, het allerbelangrijkste; de kinderen hebben een topdag in deze tijden van spanning en gestreste volwassenen.

En dan kunnen ze ook nog eens à la minute komen! ‘’

 

Maatwerk voor scholen

Het is mogelijk om het draaiboek van de school te volgen of wij volgen onze eigen lesactiviteiten. Alles is bespreekbaar. Wij willen u helpen waar we kunnen en de kinderen een leuke schooldag bezorgen.

Wilt u weten wat Brood & Spelen voor uw school kan betekenen?
Mail of bel ons voor een oriënterend gesprek. We maken graag kennis met u.

Kijk hier voor meer informatie.