Feestelijke opening van buitenschoolse opvang de Willink

Maandag 10 mei! Eindelijk was het zover, de feestelijke opening van onze nieuwe BSO de Willink in Bennebroek. Brood & Spelen verzorgt al enige tijd met veel plezier de pleinwacht op de Willinkschool en vanaf heden mogen wij ook de buitenschoolse opvang verzorgen. Een ideale situatie omdat wij de kinderen op de school al heel goed kennen. Met de komst van BSO de Willink is er een oplossing gevonden voor het tekort aan plekken voor buitenschoolse opvang in Bennebroek.

Zo’n eerste dag is niet alleen heel feestelijk maar ook wel een beetje spannend, zowel voor de kinderen als voor ons team Annelie en Mike. Vanuit het hoofdkantoor waren ook directeur Manette Sinnema en regiomanager Annemarie Brouwer aanwezig om samen met de directeur van de Willinkschool Willemijn Schmidt en de kinderen de buitenschoolse opvang officieel te openen.

De ingrediënten op deze feestelijke dag: blije kinderen, een enthousiast Brood & Spelen team, veel ballonnen, heerlijke tompoucen en natuurlijk een lint dat doorgeknipt moest worden. Samen met de kinderen maken wij er een gezellige openingsweek van. Wij hopen dat alle kinderen zich snel helemaal thuis gaan voelen op BSO de Willink.

Meer weten over onze BSO? lees dan hier verder.

Bekijk hier onze andere blogartikelen.