Nieuw: Brood & Spelen Zomerweken

Nog een paar weken en de zomervakantie staat alweer voor de deur! Hopelijk zijn de zomerse temperaturen van de afgelopen tijd een voorbode voor mooi weer in juli en augustus.
Maar naast vakantie en mooi weer zorgt de zomervakantie natuurlijk vaak ook voor een heleboel geregel om de kinderopvang rond te krijgen. Vanaf deze zomer biedt Brood & Spelen hiervoor een oplossing: de Brood & Spelen zomerweken. Ook hartstikke leuk voor kinderen die graag samen met een groep leeftijdsgenootjes toffe activiteiten willen ondernemen.

 

 

Flexibele opvang met de leukste activiteiten

We bieden een superleuk en afwisselend programma op verschillende locaties aan de rand van het bos. Van een spannende gps-tocht, boogschieten als een echte Robin Hood en lasergamen, tot hoog tussen de bomen klimmen in een klimbos. Voor de jongere kinderen hebben we superleuke themadagen zoals ‘Beestenboel’, ‘Reis om de wereld’ en ‘Feest!’. Zeker weten dat dat geweldige dagen gaan worden!

En heel handig: we bieden veel flexibiliteit. Zo kan je zelf kiezen hoeveel dagen je wilt afnemen. Eén dag of vijf dagen, het kan allemaal. Naast dagopvang hebben we ook zomerkampen met overnachting. Doordat de kinderen hier dag en nacht met elkaar optrekken, ontstaat er al snel een echt groepsgevoel en een hele gezellige sfeer.

Wil je meer weten of ben je benieuwd of we de zomeropvang ook bij jou in de buurt aanbieden? Op www.broodspelen.nl/zomerweken vind je alle informatie over onze zomerweken.