Vandaag zetten wij onze vrijwilligers in het zonnetje

Ieder jaar op 7 december is het de Nationale Vrijwilligersdag. Op deze dag staan wij extra stil bij het feit dat wij met meer dan 700 vrijwilligers samenwerken om op iedere school de tussenschoolse opvang of pleinwacht te verzorgen. Zonder hen is dit niet mogelijk. Daarom vragen wij aandacht voor onze kanjers die er iedere dag weer staan. Elke dag zijn ze er om met de kinderen te spelen, een broodje te eten, hen voor te lezen, met ze te voetballen, grapjes te maken en een luisterend oor te bieden. Dank jullie wel!

Mirjam: ”Dit is het team van basisschool het Middelpunt in Hoogvliet. Een diversiteit aan nationaliteiten en een inzet om trots op te zijn. De jongste is Thijs, 20 jaar, de lookalike van een YouTube ster en de oudste is Anneke, 80 jaar, die super oma wordt genoemd door de kinderen. Een team, 2 mannen en 18 vrouwen sterk, die altijd voor mij maar ook zeker voor elkaar klaar staan. Kinderen die ze op staan te wachten, willen knuffelen en alles met hen delen. Van verliefdheden tot tandartsbezoeken en van verdrietige verhalen tot vakantie lol”.

”In mijn ogen is dit toch het mooiste om te doen. Drie keer in de week, eerst gezellig samen 15 minuutjes bijkletsen om daarna voor de kinderen klaar te staan. Ik hoop nog lang de trotse co√∂rdinator te mogen zijn van mijn super team!

Bekijk hier onze andere blogartikelen.