Nationale dag van de Overblijf – Dankjewel voor wie je bent en wat je doet

Op donderdag 1 juni 2023 vindt alweer voor de achtste keer de ‘Nationale dag van de Overblijf plaats. Sinds 2015 organiseert het Overblijf Magazine op de eerste donderdag van juni de ‘Nationale dag van de Overblijf’. Op deze dag krijgen de ruim zestigduizend vrijwilligers erkenning voor het belangrijke werk dat zij dagelijks doen ten behoeve van de ruim half miljoen overblijvertjes.

Wij werken met 80 coördinatoren en bijna 650 vrijwilligers. Zij staan iedere dag voor ons en de kinderen klaar. Daar zijn we hen meer dan dankbaar voor. Iedere dag geven ze de kinderen de aandacht die ze nodig hebben. Ze zijn een luisterend oor voor hen, doen leuke activiteiten, maar laten ze vooral even ontspannen in de pauze. Zo kunnen de kinderen weer fris de klas in na een fijne pauze.

Om onze coördinatoren en vrijwilligers in het zonnetje te zetten ontvangen zij vandaag heerlijke chocolade voor bij de koffie.

Ook onze coördinator Linda Sweben van basisschool St. Martinus in Millingen a/d Rijn is dankbaar voor het team wat zij heeft. Zij deelde het volgende:

‘’Ik ben zo blij met mijn team, omdat ik op hen kan rekenen. Zij zijn altijd gemotiveerd en staan ook voor elkaar klaar. Zij doen altijd hun best om de kinderen een gezellige TSO dag te bezorgen’’

Bekijk hier onze andere blogartikelen.