Meikamp Brood & Spelen

Nog geen plannen in de meivakantie? Dat komt goed uit!

 

In samenwerking met Simbo, kinder- en jongerenvakanties organiseren wij een meikamp op onze locatie BSO de Duinhut in Beverwijk. En er zijn nog plaatsen! Het kamp is voor alle kinderen vanaf 6 jaar van Brood & Spelen en hun vriendjes en vriendinnetjes. Het kamp duurt 3 dagen en 2 nachten. Van maandag 2 mei tot en met woensdag 4 mei. U kunt uw kind brengen op de eerste dag tussen 8:00 en 9:30 uur en op de laatste dag ophalen na een warme maaltijd om 19:30 uur.

Het programma

Je bent lekker veel op het strand en in de duinen de komende dagen, waar de coolste activiteiten op jou staan te wachten. Dit programma is voor alle kinderen die dol zijn op actie. Van skimboarden, GPS-tocht door de duinen, mountainbiken, zwemavontuur tot aan Expeditie Robinson. Dat wil je niet missen!

Groepsleiding

Een vakantiekamp gaat door bij minimaal 8 kinderen. Per kamp gaat er een medewerker van Simbo vakanties en een vaste medewerker van Brood & Spelen mee. Als er veel kinderen van een locatie komen zal er gezocht worden naar een vaste medewerker van die locatie.

Prijzen

De prijs voor het meikamp bedraagt 175 euro per kind per periode. De kosten die al in rekening worden gebracht voor opvang tijdens de meivakantie op uw eigen BSO worden in mindering gebracht. Neem contact op met de afdeling planning voor een aanbod op maat.

Meld uw kind nu aan!

U kunt uw kind en vriendjes en vriendinnetjes aanmelden via planning@broodspelen.nl

Simbo2