Kinderopvangorganisatie Speel-Inn/Jump-Inn neemt twee locaties van Brood & Spelen over

Per 1 oktober neemt kinderopvangorganisatie Speel-Inn/Jump-Inn twee locaties over van Brood & Spelen in Diemen en Uithoorn.

Brood & Spelen Kinderopvang wil ertoe doen in de gemeenten waar zij kinderopvang bedrijft. Kindercentrum de Toversteen en Kindercentrum de Blokkendoos zijn twee losstaande vestigingen van Brood & Spelen in Diemen en Uithoorn: een gebied waar veel andere grote en kleine aanbieders zijn. Organisatorisch gezien is het gunstiger om meerdere locaties in één gebied te hebben. Daarom is er besloten om deze locaties niet langer aan te houden.

In Speel-Inn/Jump-Inn heeft Brood & Spelen een professionele en bevlogen kinderopvangorganisatie gevonden, die de opvang voort kan zetten. Brood & Spelen vindt het belangrijk dat de kwaliteit van de kinderopvang gewaarborgd blijft en de kinderen straks met net zoveel plezier naar de opvang gaan als nu. De manier waarop en de kwaliteit waarmee Speel-Inn/Jump-Inn kinderopvang verzorgt, vertoont veel overeenkomsten met die van henzelf.

Het personeel van Kindercentrum de Toversteen en Kindercentrum de Blokkendoos wordt in zijn geheel overgenomen door Speel-Inn/Jump-Inn en ziet de overname vol vertrouwen tegemoet.