De Brood & Spelen buitenspeelweek 2024

Het aftellen is begonnen! Van 10 tot en met 14 juni staat de jaarlijkse Brood & Spelen buitenspeelweek weer op het programma. Deze week worden alle schoolpleinen van onze aangesloten scholen omgetoverd tot een speelparadijs. De voorbereidingen zijn in volle gang en we kunnen niet wachten tot het zover is.

Welke spellen staan er dit jaar op het programma?
Ook dit jaar hebben we een leuke variatie aan spellen bedacht voor de kinderen. We hebben verschillende spellen bedacht en natuurlijk hebben we ook weer ons eigen Brood & Spelen spel ontworpen. Wat dacht je van levend memory, piratenroof, flessen bowlen of ballenrace? Deze spellen staan allemaal op het programma! Welk spel we dit jaar hebben ontworpen? Dat blijft nog even een verrassing. Onze enthousiaste pauzemedewerkers hebben er al zin in en zullen voor een goede sfeer op het plein zorgen om alle kinderen mee te krijgen. Alles om van deze week één groot feest te maken.

Waarom een buitenspeelweek?
Jaarlijks organiseren Jantje Beton en Nickelodeon de Nationale Buitenspeeldag. De Buitenspeeldag is ontstaan om aandacht te besteden aan het belang van buitenspelen en kinderen aan te sporen om dit vaker te doen. Een mooi initiatief waar wij als Brood & Spelen graag aan deelnemen. Om onze aangesloten scholen en de kinderen nog meer buitenspeelplezier te geven, hebben wij ervoor gekozen om deze dag uit te breiden naar een Brood & Spelen buitenspeelweek. Wij kijken ernaar uit om er ook dit jaar weer een groot succes van te maken en de kinderen een fantastische week te geven!