BSO Plancius in Amsterdam heeft een totale make-over gekregen!

Onze BSO Plancius in de Zeeheldenbuurt heeft een totale make-over gekregen. De nieuwe inrichting heeft een huiselijke en warme uitstraling, met duidelijk verschillende speelhoeken voor de kinderen.

Zo is er een atelier waar je prachtige schilderijen kunt maken en lekker kunt knutselen en staat er een timmertafel, om mooie bouwwerken te maken. We hebben een gameruimte ingericht, boven op een vide, waar de kinderen met de WII en voetbaltafel kunnen spelen. Daarnaast is er een spelletjestafel waar een bordspel gespeeld kan worden, een gezellige leeshoek, bouwhoek met legotafel, een huishoek met barbies en poppen en een theaterhoek. Aan de keuken is een bar gebouwd, om bak- en kookactiviteiten te doen. Voor de kinderen met groene vingers zullen wij op het grote balkon een kasje en moestuinbakken neerzetten. Kortom: er is veel leuks te beleven op deze locatie.

Hieronder een kleine sfeerimpressie:

Kennismaking

De kinderen kunnen binnenkort alvast rondkijken en ervaren hoe de nieuwe ruimtes en het spelmateriaal hen bevalt. Ook de ouders zijn dan welkom voor een hapje en een drankje. Wij zullen er een feestelijke middag van maken en hopen dat u een goed gevoel krijgt van deze nieuwe opvanglocatie.

Voor meer blogartikelen klik hier.