Brood & Spelen lanceert innovatieve kinderopvang App

Ouders beleven en ontdekken met de kinderen mee via de nieuwe App van Brood & Spelen.

Amsterdam, donderdag 17 maart 2016. Brood & Spelen heeft een innovatieve App geïntroduceerd om ook met ouders digitaal te kunnen communiceren, terwijl de kinderen worden opgevangen op één van de locaties van Brood & Spelen.

Via de Brood & Spelen App kunnen ouders met de pedagogisch medewerkers digitaal communiceren en door de dag heen belangrijke, bijzondere en leuke momenten delen van de kinderen op de betreffende locatie.

“Met deze App willen we ouders een extra service bieden. Vaak is het handig om even via een App een bericht te delen als je op je werk zit. Ook kan zien dat de kinderen aan het ontdekken en het beleven zijn. Zo beleef je de dag mee en hoef je geen moment te missen”, vertelt Ivonne Broijl, directeur kinderopvang bij Brood & Spelen.

Ouders beleven en ontdekken met de kinderen mee via de App

Er is een digitaal dagboek waar ouders kunnen zien wat de kinderen die dag hebben gedaan en er kunnen berichten worden gestuurd, bijvoorbeeld om een dag opvang te ruilen etc. Ook kunnen er leuke foto’s van activiteiten worden gedeeld. “Dat vinden ouders het leukste onderdeel van de nieuwe App, vertelt locatiecoördinator Ilona Haak van kindcentrum de Greiner in Haarlem.”

Naast foto’s kunnen de ouders facturen inzien en kunnen er speciale voeding en allergieën via de App worden doorgegeven. Uiteraard zijn de gegevens van de kinderen goed beveiligd.

De App is een leuke aanvulling op het persoonlijke contact dat de ouders met de medewerkers van Brood & Spelen al hebben.