Beach Active herfstkamp

Stoere activiteiten voor kinderen van Brood & Spelen tijdens actief herfstkamp in Beverwijk.

Diemen, Beverwijk, woensdag 14 oktober 2015. In de herfstvakantie kunnen de kinderen vanaf 6 jaar van de locaties van Brood & Spelen uit het hele land hun hart ophalen tijdens het Beach Active herfstkamp bij de scouting Wiawaha in Beverwijk.

Van power kiten, een GPS speurtocht, cruisen met je mountainbike op het strand tot het testen van je survival skills tijdens expeditie Robinson. Terwijl de ouders aan het werk zijn organiseren wij activiteiten die net even wat anders zijn dan de kinderen gewend zijn. De locatie van BSO de Duinhut in het scoutinggebouw van Wiawaha is uitermate geschikt voor actieve en sportieve activiteiten. De kinderen zijn de hele dag buiten en het strand ligt om de hoek. In de duinen organiseren wij overdag avontuurlijke speurtochten en ’s avonds praten we bij het kampvuur na over wat we allemaal hebben meegemaakt die dag. Door de locatie en de omgeving is iedereen meteen in de vakantiestemming.

Het is de eerste keer dat Brood & Spelen een herfstkamp organiseert. Wij doen dit in samenwerking met Simbo en Vinea kinder- en jongerenvakanties. Zij zijn gespecialiseerd in de organisatie van avontuurlijke jeugdvakanties. Onze pedagogisch medewerkers gaan ook mee. Tijdens dit Beach Active herfstkamp voegen wij onze expertise samen. Wij zien er naar uit om een actief en sportief herfstkamp te organiseren, waarvan er nog vele gaan volgen. Het herfstkamp vindt plaats van 19 oktober tot 21 oktober op BSO de Duinhut, Zeestraat 283 in Beverwijk.